Ocutein logotype

Az OCUTEIN® FRESH készítmény HÁRMAS KOMPLEX összetevői:

ANTI-DRY KOMPLEX:

omega-7 zsírsav, likopin, béta-karotin, B6-vitamin, B12-vitamin

A homoktövis olaj az egyik leggazdagabb béta-karotin és omega-7 többszörösen telítetlen zsírsav forrás, emellett hozzájárul a száraz szem nyálkahártyájának egészséges működéséhez. A terméket B6- és B12-vitaminnal, valamint likopinnal dúsítják.

KAROTINOID KOMPLEX:

lutein, zeaxantin, A-vitamin, foszfolipidek

A karotinoidok (lutein és zeaxantin) a szemvédő pigmentek fontos csoportja, amelyek főként a makulában koncentrálódnak, a retina egy kis részében, amely az éles látásért felelős. Az A-vitamin a normál látás fenntartásában vesz részt.

ANTIOXIDÁNS KOMPLEX:

cink és szelén

A cink és a szelén, hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

 

Ajánlott adagolás:

Naponta 1 kapszula, étkezés után. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Összetevők:

homoktövis (hippophae rhamnoides) termésolaj, szójaolaj, zselatin, nedvesítőszer: glicerin, lutein- szuszpenzió, foszfatidil-kolin (szójából), likopin, fényezőanyag: méhviasz, víz, cink-oxid, zeaxantin-szuszpenzió, színezék: karamell, piridoxin-hidroklorid, nátrium-szelenit, cianokobalamin, retinil-palmitát, D-biotin.

Figyelmeztetés:

A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék felnőtteknek készült, nem adható gyermekeknek!

Ne fogyassza együtt más A-vitamin és szelén tartalmú készítménnyel!

Étrend-kiegészítő

Briliáns gondoskodás a szemének!

lutein, zeaxantin, foszfatidil-kolin tartalmú lágy zselatin kapszula vitaminokkal, nyomelemekkel

A normál látás minőségének megőrzéséhez ajánlott a különböző vitaminok és ásványi anyagok folyamatos utánpótlása, melyet a megfelelő szemvitaminok szedésével érhetünk el legkönnyebben. Az Ocutein Brillant komplex szemvitamin 22 mg lutein és 3 mg zeaxantin tartalommal gondoskodik szeme egészségéről!

 

Az OCUTEIN BRILLANT készítmény HARMAS KOMPLEX összetevői:

KAROTINOID KOMPLEX:

lutein, zeaxantin, A-vitamin
A Karotinoidokhoz tartozó lutein es zeaxantin főkent a makula luteában találhatok magas koncentrációban, a makula alkotóelemei.
Az A-vitamin a normál látás megőrzésében vesz reszt.

MIKROELEM KOMPLEX:

cink, réz és szelén
Az UV sugárzás es más ionizáló sugárzás a szabad gyökök túlzott képződését okozza, amelyek károsíthatják a szemlencse membránjait es fehérjeit. Ezért a terméket kiegészítettük cinkkel, rézzel
és szelénnel, mely hatóanyagok hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

FFK KOMPLEX:

folsav, foszfatidil-kolin
A folsavnak a normál homocisztein anyagcsereben van szerepe. A foszfatidil- kolin a lecitinnek – a sejt membránok építőanyagának összetevője.

 

Ajánlott adagolás:

Naponta 1 kapszula. Ne lepje túl az ajánlott napi mennyiséget!

 

Figyelmeztetés: A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet es az egészséges életmódot! Fogyasztása terhes es szoptató anyáknak, méhtermékre érzékenyeknek nem ajánlott!

 

Összetevők:

szójaolaj, zselatin, lutein-tartalmú olajos szuszpenzió, nedvesítőszer: glicerin, zeaxantin tartalmú olajos szuszpenzió, fényezőanyag: méhviasz, foszfatidil-kolin (szójalecitin), szűrt víz, cink-oxid, színezék: karamell, réz-glükonát, retinil-palmitát, folsav, nátrium-szelenit.

Kiszerelések: 30x, 90x

Étrend- kiegészítő

Lutein, zeaxantin, omega-3 -zsírsav tartalmú lágyzselatin kapszula vitaminokkal, nyomelemekkel

Az OCUTEIN FORTE készítmény 15 mg luteint, többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavakat, A, B2-, C- es E-vitaminokat, valamint cink, réz és szelén nyomelemeket tartalmaz.
A készítmény jelentős DHA (dokozahexaensav) es EPA (eikozapentaensav) tartalmú halolajjal készült. A DHA a retina szerkezetének része, igy szerepet játszik a normál látás fenntartásában.

A karotinoidokhoz tartozó lutein es zeaxantin főkent a makula luteában találhatok magas koncentrációban, a makula alkotóelemei.
A C- es E-vitamin, a cink, réz es szelén nyomelemek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. Az A- es B2-vitaminoknak a normál látás fenntartásában van szerepük.

 

Ajánlott adagolás:

napi 1 kapszula. Ne lepje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Tájékoztatjuk a fogyasztót, hogy a DHA komponensre jelzett kedvező hatás 250 mg dokozahexaensav (DHA) napi bevitelével érhető el.

 

Figyelmeztetés: A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet es az egészséges életmódot! A termek felnőtteknek készült, nem adható gyermekeknek! Fogyasztása terhes es szoptató anyáknak nem ajánlott!

 

Összetevők:

halolaj, zselatin, L-aszkorbinsav, szójaolaj, lutein, nedvesítőszer: glicerin, fényező anyag: méhviasz, D-alfa-tokoferil-acetat, zeaxantin, szűrt víz, cink-oxid, emulgeálószer: szójalecitin, színezek: karamell, rez-glukonat, natrium-szelenit, retinil-palmitat, riboflavin.

Kiszerelések: 30x, 60x

Étrend- kiegészítő